Overrasket over veksten

Av Øystein Dørum - 25.mai.2007 @ 13:14
Tidligere denne uken kom nye tall som viser at den økonomiske veksten i Norge er sterkere enn ventet.

BNP steg med 1,4 prosent i første kvartal.

LES MER: Norsk økonomi i høygir

Øystein Dørum, sjeføkonom i DnB Nor, er blant dem som ble overrasket over de sterke tallene. Til TV 2 Nyhetskanalen forteller han om den sterke veksten her til lands.Klikk på vinduet for å se hele intervjuet med Nyhetskanalen.

Se flere saker fra NA24-TV og Nyhetskanalen her.

Kommentarer:
Postet av: Tor

Jeg vil si at det uten tvil ikke er bra at økonomien i Norge blir større - og ihvertfall ikke så raskt. Verdens resurser forbrukes raskere enn de fornyes. Hvis alle skulle forebruke like mye som Norge ville vi trenge 3 og en halv jordklone for å opprettholde forbruket på sikt.

10.jul.2007 @ 23:50
URL: http://www.torsblogg.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5447961

Øystein Dørum

Øystein Dørum har siden 1998 vært sjeføkonom DnB/DnB NOR Markets. Han er utdannet samfunnsøkonom fra UiO, grunnfag sosialantropologi i tillegg, master i statsvitenskap fra London School of Economics, autorisert finansanalytiker (AFA). Studentengasjementer i Finansdepartementet, Norges Bank og Statistisk sentralbyrå 1984-87. Konsulent / rådgiver / underdirektør Finansdepartementets økonomiavdeling 1988-95. Nasjonal ekspert i EU-kommisjonen, DG EcFin, våren 1993 i forbindelse med Norges EU-medlemskapssøknad. Analytiker/seniorøkonom Gjensidige NOR 1995-98.

hits